dilluns, 20 de juny del 2016

INFORMACIÓ PER RECICLATGE I PRECOMANADA DE LLIBRES

Benvolguts pares i mares:

Del dia 20 al 30 de juny obrim el període de reciclatge de llibres. L'horari és de 9 a 11 hores i de 16 a 18 h (excepte el dia 23 de juny a la tarda). Us demanem que respecteu aquestes franges horàries.
Per accedir al reciclatge és IMPRESCINDIBLE ser soci de l'AMPA. Caldrà portar el carnet de soci i mostrar-lo abans de deixar qualsevol llibre. S'enten que qui no porti cap llibre NO entra en la roda de reciclatge, per tant NO tindrà la possibilitat de comprar llibres de 2ona mà.
Els llibres reciclats es pagaran aquest any a 15 euros. Aquesta compra només es podrà fer en metàl.lic (NO amb targeta)
Els alumnes nous que aquest any entren a l'institut podran comprar a aquest preu els llibres de segona mà;però,és imprescindible que hagin omplert i entregat a l'AMPA el paper que es va entregar amb tota la documentació (on s'apunten a la roda de reciclatge).
IMPORTANT: Abans d'entregar a l'AMPA els llibres dels vostres fills que voleu reciclar, repasseu-los, esborreu si hi han coses escrites. NO s'acceptaran llibres que des de l'AMPA considerem que no estan en condicions correctes. En el moment que ens els entregueu els repassarem un per un abans d'acceptar-los.
La llista de llibres nous de cada curs es publicarà en breu al blog de l'IES Domènec Perramon i al blog de l'AMPA.
Del 6 al 8 de juliol s'entregaran els llibres de text reutilitzats, en horari de 10 a 13h i de 16 a 18 hores (respecteu,si us plau, les franges horàries establertes).Aquests 2 dies es farà també la precomanda de llibres pel nou curs.
Quan recolliu les notes dels vostres fills , els tutors us donaran els papers que haureu d'omplir per fer la precomanda de llibres pel nou curs 2016-2017 (es farà a través de Comercial Girona): us donaran 3 còpies iguals,una per vosaltres,l'altra que es quedarà l'AMPA i la tercera que serà per Comercial Girona. IMPRESCINDIBLE el dia que vingueu a fer la precomanda CALDRÀ portar les 3 còpies omplertes cadascuna de manera correcte; NO acceptarem precomandes sense aquests 3 documents correctament omplerts.
La recollida i venda dels llibres que haureu encarregat serà els dies 7 i 8 de setembre de 10,30 a 13,30 i de 15 a 17 hores. Els socis de l'AMPA tenen un descompte del 12% en la compra de llibres. Els llibres encarregats que el dia 8 de setembre no s'hagin recollit, es retornaran en aquell moment a Comercial Girona. Aquesta compra es podrà fer en metàl.lic o amb targeta.


Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l'AMPA cada dia de 9 a 11h .

Salutacions

AMPA IES Domènec Perramon


Telèfons: 937939075
              644577260
Mail ampa@dperramon.cat