dilluns, 27 de maig del 2013

Casal d'Estiu, ESTIU JOVE


DESPLEGAMENT DEL CALENDARI PER A LA REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DOMÈNEC PERRAMON


Benvolguts pares i mares,
Per tal que es desenvolupi correctament la recollida i l’entrega de llibres de text reutilitzats a l’institut i perquè s’acompleixin els terminis previstos, us demanem que respecteu el calendari amb les següents dates previstes:
  • Del 10 al 28 de juny l’AMPA recollirà els llibres que els alumnes han utilitzat durant aquest any i que s’han adherit a aquesta campanya.

  • Del 10 de juny al 5 de juliol l’AMPA revisarà els llibres lliurats pels alumnes (en cas que es consideri que un llibre de text no està en bones condicions per ser reutilitzat s’avisarà l’estudiant per informar-lo).

  • Del 8 al 12 de juliol es farà entrega dels llibres de text reutilitzats, a tots els estudiants que han aportat llibres per a l’intercanvi, (llibre per llibre). En el cas que no hi hagi la mateixa quantitat per a l’intercanvi, l’AMPA abonarà per cada llibre que falti un 5% de dte. addicional.
(Aquest 5% s’aplicarà sobre el preu final que marqui la factura de Comercial Girona)
Quan es recullin els llibres , es podrà omplir el full de comanda dels que faltin per poder-lo tramitar a l’empresa distribuïdora.
  • La venda i recollida de les comandes realitzades a COMERCIAL GIRONA seran els dies 3 i 4 de setembre de 10’30h a 13’30h i de 15h a 17’30h.

Pel que fa al primer punt, els punts de recollida de llibres de text són els següents:

Botiga Hisop Bar La Plaça
Rbla. Francesc Macià, 26 Pça. de l’Església, 3

Institut Domènec Perramon Can Pau
Consergeria Rbla. Sant Martí, 37